Isolering af loft krav

Der gælder visse krav til isolering af loft, og det kan være svært som privatperson altid at holde styr på gældende regler. Vælger du at få et isoleringsfirma til at klare opgaven for dig, kan du være sikker på en høj kvalitet, som lever op til kravene. I denne guide kommer vi nærmere ind på selve kravene til loftisolering, og så hjælper vi dig videre til at spare mest muligt på håndværkerregningen, hvis du vælger at få professionel hjælp. Du kan klikke dig ind på 3byggetilbud via nedenstående link, hvor du kan indhente 3 gratis og 100% uforpligtende tilbud og dermed spare en hel del penge på regningen.

Få 3 gratis tilbud på loftisolering

Hvis du får lavet ny loftisolering som efterisolering, kan der være krav til tykkelsen, så U-værdien samlet set svarer til kravene i bygningsreglementet. Kravene til efterisolering og tykkelse på isoleringen er aktuelle, når du f.eks. udskifter tagdækning, spær eller loftsbeklædning. De træder også i kraft, hvis du foretager væsentlige ændringer på selve tagkonstruktionen – det kunne være fra fladt til rejst tag. Derudover gælder kravene, hvis du udskifter materialerne i tagdækningen til andre materialer, eller hvis ud får lagt et helt nyt lag tagdækning oven på det gamle

De professionelle kender alt til krav om isolering af loft

Isolering af loft krav

Hvis du ikke føler dig helt sikker i valg af materialer og tykkelse på din loftisolering, så kan du med fordel anvende et isoleringsfirma til opgaven. Fagmændene kan deres håndværk og kender desuden lovgivningen ud og ind. På den måde lever din isolering med garanti også op til gældende krav til isolering af loft, når du har fået et isolerings- eller tømrerfirma til at varetage ansvaret for opgaven. Dernæst er du sikker på, at selve isoleringen bliver lagt forsvarligt og mest hensigtsmæssigt i forhold til at isolere loftet ordentligt. Så er du også sikret et bedre energiforbrug og en billigere varmeregning.

Skriv en kommentar