Isoleringsplader tynde

Når du bruger tynde isoleringsplader opnår du bl.a. den fordel, at isoleringen fylder mindre og dermed lettere kan indsættes sammen med evt. anden isolering eller lignende. Isoleringsplader som er tynde egner sig desuden godt til isolering i vægge, etageadskillelse og terrændæk, da disse f.eks. kan være lavet i aluminiumsmateriale. Isoleringen vil derfor være optimal, da den udnytter varmen bedre og har en refleksiv effekt, der sender varmen retur ind i rummene. På den måde holder dine rum bedre på varmen, og du skal ikke fyre lige så meget op for radiatorerne rundt omkring i hjemmet hele tiden.

Få 3 gratis tilbud på isolering med tynde plader

Hvis du vil finde frem til det skarpeste tilbud til prisen på et isoleringsfirma, som kan lave isolering med tynde isoleringsplader, så skal du bruge nettet til at indhente priser. Nærmere bestemt skal du bruge en tilbudstjeneste, som klarer alt det opsøgende arbejde for det. Den bedste og mest populære service i Danmark på byggeområdet hedder 3byggetilbud.dk, og du kan tilgå deres hjemmeside og gratis service via knappen herover. På deres side kan du indsende din byggeopgave, hvor efter du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på isoleringsopgaven inden for ganske få hverdage. Det koster ingenting, og du har derfor alt at vinde.

5 tips til bedre energiforbrug

Isoleringsplader tyndeHvis du vil forbedre dit energiforbrug i hjemmet på et generelt plan, så kan du følge disse 5 tips:

  1. Skru ned for dine radiatorer, når du ikke bruger rummet – det kan være, når du sover, eller når du er på arbejde i løbet af dagen
  2. Skift ud til sparepærer i hele boligen
  3. Sørg for at få lavet passende isolering i de dele af huset, der trænger
  4. Skift dine hårde hvidevarer og elektriske apparater ud med energivenlige modeller
  5. Få en energikonsulent til at lave et energitjek at boligen for at finde frem til flere potentielle forbedringer

Skriv en kommentar