Udvendig isolering af gamle huse

Gamle huse er både smukke at se på og gode at bo i, hvis de ellers bliver vedligeholdt og isoleret korrekt. Gamle huse med dårlig eller ingen isolering kan være lige så kolde at bo i om efteråret og vinteren, som en hullet iglo på indlandsisen. Derfor er det vigtigt, at du får lavet korrekt udvendig isolering af gamle huse og øvrige bygninger til beboelse. I denne guide dykker vi lidt mere ned i, hvordan du sikrer dig det skarpeste tilbud til prisen, når du skal have professionelle fagmænd til at klare isoleringen for dig.

Få 3 gratis tilbud på udvendig isolering

Via knappen herover kommer du hen på 3byggetilbud.dk – Danmarks største og mest populære online tilbudstjeneste inden for byggeopgaver. Dér kan du gratis indhente 3 100% uforpligtende tilbud på din udvendige isolering eller øvrige byggeopgaver. Over 300.000 danskere har allerede brugt deres gratis service til at spare penge på håndværkerregningen, og du kan via få klik blive den næste. Du sparer penge på den endelige regning, fordi de forhåndsgodkendte håndværkere og leverandører konkurrerer internt om din opgave, hvormed prisen også naturligt vil blive presset en anelse ned.

I tvivl om valg af korrekte materialer til udvendig isolering af gamle huse?

Udvendig isolering af gamle huseRockwool, purisolering eller noget helt tredje? Hvad skal du bruge til at foretage en korrekt udvendig isolering af et gammelt hus? Det er svært at give et entydigt svar på, da det afhænger af en række faktorer. F.eks. kommer det an på husets type, om der er hulmur eller er, om bygningen er fredet og dermed skal gennemgå renoveringer efter visse bestemmelse osv. Jeg anbefaler derfor altid som udgangspunkt, at du tager kontakt til en byggerådgiver i dit lokalområde, som kan hjælpe dig til at træffe den rette beslutning både ifht. Valg af materialer, men også eventuelle gældende regler i din kommune. Du kan bruge knappen længere oppe til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Skriv en kommentar